maandag 30 november 2009

Out now… PRESENTeert#01


Featuring:

- An essay by Paul Haworth

- Steve Korver talks with Pieter Paul Pothoven about the search of Blue

- Overschilderschilderij van Daan den Houter

- Kunst ligt op straat (http://www.ctrlaltdelete.org/)

- En schilderexpositie agenda listings

For now available in Amsterdam: aschenbach en hofland, ayacs, planB, de ateliers, hoopman schildersmaterialen en Peter van Ginkel.

Soon also available in Friesland, Rotterdam, Breda/Eindhoven, Groningen, Zeeland en Berlin but more info follows soon.

Just send your postal adres to presenteert@gmail.com and i will send you a printed copy by post! ;-)

www.presenteert.wordpress.com

donderdag 5 november 2009

NEW pamphlet on painting... coming soon!

PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan. PRESENTeert is een zwervend initiatief over en voor de schilderkunst. Bij gebrek aan een fysieke ruimte om hedendaagse schilderkunst te presenteren is dit pamflet ontstaan.


If you want to receive a printed copy of the book send me an email (aquilcopier att hotmail com) with your adress.

woensdag 4 november 2009

mixing perception: digital versus reality

Our perception of reality is changing since we have digital avatars, virtual lifes in computergames and digital friends on facebook. The virtual excisting and being a "real" personality is mixing...


By kindacarsick.com and trendbeheer.com. (Photo by Angie!)